O nama


Sportsko udruženje “Survajzveri” je novonastalo udruženje, koje smo oformili motivisani ogromnom dečijom zainteresovanošću za poligone u show-u “Survivor”.

Inicijator udruženja je Maša Kuprešanin, učesnica prethodno pomenutog show-a. Organizaciju upotpunjuju mladi i perspektivni ljudi koji dele istu viziju.

Naša vizija obuhvata podizanje svesti kod dece o bitnosti bavljenjem fizičkom aktivnošću i razvojem takmičarskog duha kako bi im se javila želja da se što više uključe i spreme za sledeća Survajzveri takmičenja. Naša misija je zasnovana na ideji da deca kroz zabavan i takmičarski duh zavole fizičku aktivnost i sport.

Svetska zdravstvena organizacija godinama upozorava na epidemiju nedostatka fizičke aktivnosti kod dece. Globalna istraživanja ukazuju na neverovatnih procenat dece koja nemaju ni minimum fizičkih aktivnosti u toku dana. 

Maša: “Moj program je nastao u želji da veliku popularnost koju imam kod najmlađih nakon izlaska iz „Survivor“ show-a upotrebim za promociju fizičke aktivnosti, kao i izgradnju samopouzdanja na osnovu njihovih sposobnosti. 


„Survajzveri“ je program koji treba da promoviše fizičku aktivnost najmlađih kroz seriju trka koje će se organizovati po većim gradovima u Srbiji

 

Srdačan pozdrav,

Maša Kuprešanin