Zvezdarska šuma Beograd

Posted on 05/30/2023
02:28 | 389 views

Prva poligonska trka Survajzvera! U subotu, 28. avgusta 2022. godine, Beograd je bio domaćin nezaboravne avanture na sportskim terenima Mabat, smeštenim u prelepom okruženju Zvezdarske šume.

Bio je to dan ispunjen adrenalinom, smehom i neverovatnim izazovima za sve učesnike. Poligon je bio postavljen tako da testira izdržljivost, spretnost i timski duh takmičara. Deca su se sa oduševljenjem suočila sa preprekama, preskakala zidove, prolazila kroz lavirinte, savladavala prepreke visine i pokazivala neverovatne veštine.

Atmosfera je bila puna uzbuđenja i podrške. Svi takmičari su se osećali kao pravi superheroji dok su trčali kroz poligon, nadmašujući svoje granice i ostvarujući sjajne rezultate. Roditelji su sa ponosom gledali svoju decu kako se hrabro suočavaju sa izazovima i podržavali ih svakim korakom.

Sportski tereni Mabat pružili su idealno okruženje za ovu spektakularnu trku. Priroda Zvezdarske šume dodatno je obogatila atmosferu, stvarajući osećaj pustolovine i slobode.

Prva poligonska trka Survajzvera u Beogradu ostala je urezana u sećanjima svih učesnika. Bila je to nezaboravna prilika za decu da pokažu svoju hrabrost, veštine i sportski duh, stvarajući uspomene koje će trajati zauvek.

Hvala svima koji su učestvovali i podržali ovu veliku avanturu. Survajzveri su ponosni što su bili deo ovog događaja i jedva čekaju da sledeća poligonska trka donese još više uzbuđenja i adrenalina!