Novi Sad - Bastion Open Air

Posted on 05/30/2023
01:02 | 144 views

U nedelju, 25. septembra 2022. godine, Novi Sad je bio domaćin druge po redu poligonske trke Survajzvera, koja je održana na prelepoj lokaciji Bastion Open Air. Ova trka je ostvarila izuzetan uspeh, okupivši mnogo dece i njihovih strpljivih roditelja.

Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i nestrpljenjem dok su se takmičari pripremali za polazak na poligon. Deca su isijavala energijom i veseljem, spremna da se suoče sa izazovima koji su ih čekali.

Poligon je bio pažljivo osmišljen da testira snagu, brzinu i veštine takmičara. Prepreke su se prostirale na stazi, uključujući preskakanje sena, tunel, gađanje klipovima kukuruza i još mnogo toga. Sva deca su pokazala izvanrednu hrabrost i upornost dok su savladavala svaku prepreku.

Roditelji su pratili trku sa ponosom, podržavajući svoju decu i divno se zabavljajući tokom celog događaja. Njihova podrška i ohrabrenje bili su od velikog značaja za sve učesnike.

Lokacija Bastion Open Air pružila je savršen ambijent za ovu trku. Prostrano okruženje i svež vazduh doprineli su osećaju slobode i pustolovine.

Druga po redu poligonska trka Survajzvera u Novom Sadu bila je nezaboravna. Deca su stekla nova prijateljstva, a svi učesnici su proveli sjajno vreme učestvujući u ovom izazovu.

Survajzveri su izuzetno ponosni na uspeh ove trke i zahvaljuju se svima koji su učestvovali i podržali ovaj događaj. Jedva čekamo da sledeća poligonska trka donese još više radosti, uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka za decu i roditelje!