Zlatibor - Stadion Švajcarija

Posted on 05/30/2023
00:22 | 145 views

U petak, 25. marta 2023. godine, Zlatibor je bio domaćin treće po redu poligonske trke Survajzvera, koja se održala na stadionu Švajcarija. Ova trka je bila nezaboravno iskustvo, uz veliku zahvalnost svima koji su ulepšali ovaj događaj.

Atmosfera na stadionu Švajcarija bila je ispunjena uzbuđenjem i pozitivnom energijom. Deca su stigla sa svojim divnim Survajzver roditeljima, spremna za novu poligonsku avanturu. Njihova podrška i prisustvo doprineli su posebnoj atmosferi tokom celog događaja.

Trka je privukla mnogo učesnika i svaka prepreka na poligonu predstavljala je izazov koji su deca hrabro savladavala. Njihovi osmesi bili su najbolja potvrda uspešnosti promocije sporta, zdravog života i druženja. Svi takmičari su pokazali izvanrednu snagu, upornost i timski duh.

Survajzveri su izuzetno ponosni na sve učesnike i zahvaljuju se svima koji su doprineli ovom spektakularnom događaju. Hvala divnim Survajzver roditeljima koji su doveli svoje drage mališane i pružili podršku tokom trke.

Ova trka na Zlatiboru ostavila je trajne uspomene i podstakla ljubav prema sportu, zdravom načinu života i druženju. Oduševljeni smo što smo mogli da budemo deo ovog nezaboravnog događaja i jedva čekamo sledeću poligonsku avanturu koja će doneti još više radosti, smeha i nezaboravnih trenutaka za sve učesnike.